נבטי קייל הם אחד ממזונות העל ממשפחת ה’ברוקולי’. הם מקור מצוין לויטמין C, חומצה פולית, סידן ואשלגן. רק 100 גרם של נבטי קייל מכילים כמות כפולה של ויטמין B6 וויטמין C בהשוואה לצמחי קייל בוגרים סטנדרטיים.
ערך תזונתי ל-100 גרם | |
מים | |
---|---|
קלוריות | 41 |
חלבונים | 3.5 גרם |
פחמימות | 3.5 גרם |
שומן | 0.7 מ״ג |
כולסטרול | |
ויטמינים | |
‑ ויטמין A | 117 IU |
‑ ויטמין B1 | |
‑ ויטמין B2 | |
‑ ויטמין B3 | |
‑ ויטמין B6 | |
‑ ויטמין C | 7 מ״ג |
ברזל | 1.17 גרם |
סידן | 35 מ״ג |
מגנזיום | |
זרחן | |
אשלגן | |
נתרן | |
בטא-קרוטן | |
סיבים תזונתיים | jkljlkkjlk |
מקור: משרד החקלאות האמריקני |
Reviews